Zemědělství a potraviny
online výuková pomůcka ke stejnojmenné publikaci
Základní kapitoly
Ekosystémové pojetí zemědělství
Výroba a distribuce zemědělských produktů
Produkce potravin a výživa člověka
Fakultní webové projekty
Meteorologická stanice ČZU v Praze
HERBA – Atlas plevelů
Katalog pícnin
Elektronický taxonomický klas. systém půd ČR
Dřeviny areálu ČZU
Katalog plodin
Výuková videa
Ekosystémové pojetí
Produkce potravin
Chovy zvířat
Sklizeň plodin
Význam plodin
Oblasti pěstování plodin
Setí a výsadba plodin
Odrůdy plodin
Nákup plodin
Ochrana plodin
Skladování plodin
Sušení a lisování plodin
Cvičné testy
Poradci 2023
Tajemství rostlin
Semena
Dospělá rostlina
Klíční rostlina
Vše
VědaFest
Země živitelka
Kontakt
Zemědělství a potraviny
online výuková pomůcka ke stejnojmenné publikaci
Zemědělství a potraviny
online výuková pomůcka ke stejnojmenné publikaci
Základní kapitoly
Ekosystémové pojetí zemědělství
Výroba a distribuce zemědělských produktů
Produkce potravin a výživa člověka
Fakultní webové projekty
Meteorologická stanice ČZU v Praze
HERBA – Atlas plevelů
Katalog pícnin
Elektronický taxonomický klas. systém půd ČR
Dřeviny areálu ČZU
Katalog plodin
Výuková videa
Ekosystémové pojetí
Produkce potravin
Chovy zvířat
Sklizeň plodin
Význam plodin
Oblasti pěstování plodin
Setí a výsadba plodin
Odrůdy plodin
Nákup plodin
Ochrana plodin
Skladování plodin
Sušení a lisování plodin
Cvičné testy
Poradci 2023
Tajemství rostlin
Semena
Dospělá rostlina
Klíční rostlina
Vše
VědaFest
Země živitelka
Kontakt
Technologie výroby škrobu
Home
Produkce potravin a výživa člověka
Technologie výroby škrobu
Testy – otázky k procvičení
Testy – kontrolní cvičení
Testy – galerie
Další kapitoly
Technologie sladařství
Technologie výroby cukru
Technologie výroby škrobu
Technologie výroby tuků z rostlinných surovin
Zpracování obilovin ve mlýně
Výroba mouky
Katedra kvality a bezpečnosti potravin
představení katedry