Zemědělství a potraviny
online výuková pomůcka ke stejnojmenné publikaci
Základní kapitoly
Ekosystémové pojetí zemědělství
Výroba a distribuce zemědělských produktů
Produkce potravin a výživa člověka
Fakultní webové projekty
Meteorologická stanice ČZU v Praze
HERBA – Atlas plevelů
Katalog pícnin
Elektronický taxonomický klas. systém půd ČR
Dřeviny areálu ČZU
Katalog plodin
Výuková videa
Ekosystémové pojetí
Produkce potravin
Chovy zvířat
Sklizeň plodin
Význam plodin
Oblasti pěstování plodin
Setí a výsadba plodin
Odrůdy plodin
Nákup plodin
Ochrana plodin
Skladování plodin
Sušení a lisování plodin
Cvičné testy
Tajemství rostlin
Semena
Dospělá rostlina
Klíční rostlina
Vše
Země živitelka
Kontakt
Zemědělství a potraviny
online výuková pomůcka ke stejnojmenné publikaci
Zemědělství a potraviny
online výuková pomůcka ke stejnojmenné publikaci
Základní kapitoly
Ekosystémové pojetí zemědělství
Výroba a distribuce zemědělských produktů
Produkce potravin a výživa člověka
Fakultní webové projekty
Meteorologická stanice ČZU v Praze
HERBA – Atlas plevelů
Katalog pícnin
Elektronický taxonomický klas. systém půd ČR
Dřeviny areálu ČZU
Katalog plodin
Výuková videa
Ekosystémové pojetí
Produkce potravin
Chovy zvířat
Sklizeň plodin
Význam plodin
Oblasti pěstování plodin
Setí a výsadba plodin
Odrůdy plodin
Nákup plodin
Ochrana plodin
Skladování plodin
Sušení a lisování plodin
Cvičné testy
Tajemství rostlin
Semena
Dospělá rostlina
Klíční rostlina
Vše
Země živitelka
Kontakt
Kvíz ČZU QUIZ
Pro spuštění kvízu, zadejte váš E-mail
1.
Co je to fešák?
Typ hnojiva
Název pro mladého ptáka
Název pro vykastrovaného psa
Typ rostliny
None
2.
Název piva, které se na ČZU vaří?
Pražský Budvar
ČZU Pilsner
Suchdolský Jeník
Suchdolský Ležák
None
3.
Při jaké teplotě kysá jogurt?
30°C
45°C
60°C
50°C
None
4.
Jaké vysoké školy byla původně ČZU součástí?
Masarykova univerzita
České vysoké učení technické
Univerzita Karlova
Vysoká škola ekonomická
None
5.
Jaký je hlavní účel kompostování?
Získání živin pro půdu
Získání vody
Získání kyslíku
Získání energie
None
1 out of 5
Předchozí
0 %
Začít
Další
Time's up